Frontoffice en backoffice

Wat is frontoffice en wat is backoffice software? 

Frontoffice software is primair gericht op het ondersteunen van de relatie met uw klanten. Veelal wordt deze software aangeduid als CRM software, relatiebeheer software of software voor relatiebeheer en marketing. In de markt voor personele dienstverlening wordt met frontoffice software vaak ook de software bedoeld waarmee het contact met de professional, gedetacheerde of uitzendkracht wordt onderhouden. Anderen noemen dit soms ook de mid-office software.

Hoe het ook wordt benoemd in de markt, de Mysolution software ondersteunt alle processen van organisaties in de personele dienstverlening. Hierbij wordt op basis van ‘rechten en rollen’ bepaald welke personen in uw organisatie welke rol en functies binnen de software krijgen.  


Mysolution, unieke leverancier van front,- mid, -backoffice software

Uniek in de markt van personele dienstverlening is de volledige ondersteuning van alle processen van een detacheerder of uitzender. Vaak zijn organisaties vooral gespecialiseerd in de frontoffice of in de backoffice. Mysolution is echt uniek in het volledig ondersteunen van beide processen en is daarnaast, als u dat wenst, ook gericht op het mid-office proces.