Backoffice software

Mysolution levert volledige Backoffice software

Het proces van contractbeheer, urenregistratie, facturatie, verlonen en financiele administratie is onderdeel van de Mysolution Backoffice oplossing. Uniek in de propositie van Mysolution is dat de Backoffice software volledig is. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Sterker nog, in de uitzendbranche is Mysolution uniek in het leveren van volledige backoffice software. Geen enkele andere speler heeft bovengenoemde functies ook integraal opgepakt met de boekingen naar de financiele administratie, terwijl juist daar veel winst te behalen is. Direct alle details beschikbaar in de financiele administratie, dat is wat ons betreft de juiste definitie van Backoffice software.

Backoffice ultiem geautomatiseerd

Mysolution heeft er voor gekozen om haar oplossing te baseren op Microsoft Dynamics NAV. Voordelen die onze klanten hierbij hebben is dat naast de integratie met de financiele administratie ook de overige office producten als Word, Excel en Outlook (Exchange) optimaal zijn geintegreerd. Menig klant heeft met Mysolution een gevoel van ultieme automatisering van de Backoffice. Wij zullen de komende jaren dit gevoel verder versterken door nog meer innovatie toe te voegen aan onze Backoffice oplossing.

Backoffice App van Mysolution

De Backoffice software van Mysolution is uitgebreid met een Backoffice App die op alle mobiele devices met een moderne browser is te gebruiken. Naas urenregistratie en accorderen zijn loonstroken, reserveringen, jaaropgaven en alle andere gewenste documenten gewoon inzichtelijk via alle mobiele devices inclusief ipad, android TAB of Microsoft Surface. Onze klanten weten wat dit oplevert.

Integratie Backoffice en Frontoffice is uniek

Mysolution heeft een unieke propositie verkregen in de flex- en consultancy markt vanwege de unieke integratie tussen Backoffice software en Frontoffice software. Voorheen ging deze combinatie vaak ten koste van een prettige user-interface, maar die tijden liggen achter ons. Mysolution heeft een gebruiksvriendelijke user-interface weten te realiseren die zowel de meer salesgerichte gebruikers als administratieve gebruikers bedient.