Over ons

Samen succesvol door innovatief denken en doen
Mysolution helpt uitzenders, detacheerders en zakelijke dienstverleners beter te presteren. Wij doen dat door het ontwikkelen van innovatieve software en apps voor onze relaties. Microsoft levert ons de nieuwste technologie en wij ontwikkelen nieuwe functionaliteit en toepassingen die de winst bij onze klanten verhoogt.

Waarom Mysolution?

In alles wat wij doen geloven we in het uitdagen van de status quo. Net even anders dan de rest: innovatiever, verder geïntegreerd en met meer passie. Horen we dat iets niet mogelijk is, dan is voor ons een nieuwe uitdaging geboren. Die aanpak heeft geresulteerd in unieke oplossingen voor de flexmarkt en consultancy branche/zakelijke dienstverlening waardoor onze klanten hun tijd effectiever kunnen inzetten.

Hoe?

Alles wat al bedacht is gaan we niet overdoen. Als het goed is bedacht gebruiken we het, als het beter kan, gaan we aan de slag. We hebben gekozen voor Microsoft Dynamics als platform en Microsoft als technologie partner. Daarmee lopen we voorop in de integratie van alle bedrijfsprocessen. Onze klanten kunnen daarmee voorop lopen in hun doelmarkt. Meer daarover op de Microsoft pagina.

Kernwaarden

Iedereen mag ons aanspreken op onze kernwaarden: dienstbaar, pragmatisch en innovatief. Deze waarden worden gevoeld door onze stagiaires, klanten, partners en medewerkers. Wij hebben zichtbaar plezier in het vergroten van onze voorsprong door innovatieve en werkbare oplossingen te bedenken en te implementeren, die direct resultaat (en dus geld) opleveren voor onze klanten en hun klanten. Daarom Mysolution.

Support op hoog niveau

Naast het ontwikkelen van innovatieve software en kwalitatief hoogwaardige implementaties leveren onze mensen uitstekende support. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar blijkt onderscheidend in de markt van flexibele arbeid, consultancy en zakelijke dienstverlening. We zijn onze klanten en u graag van dienst. Daarom Mysolution.

Betrokkenheid

Het merk Mysolution staat voor een klasse apart. Niet behorend tot de middenmoot, maar innovatiever, mooiere oplossingen en volledige integratie tussen alle processen. Betrokkenheid beleven onze klanten ook. Wij gaan ervoor, het wordt altijd opgelost. Als het moet dag en nacht bereikbaar. Strategisch sterk, creatief en gericht op totaaloplossingen voor intermediairs in flexibele arbeid, consultants en zakelijke dienstverleners. Daarom Mysolution.

Vacatures

Mysolution is een groeiende organisatie met ruim 40 medewerkers. Onze organisatie is overzichtelijk en informeel maar kwalitatief hoogstaand. De toegevoegde waarde uit zich in integratie, continu├»teit, innovatie en gebruiksgemak. Mysolution levert deze toegevoegde waarde ook als partner door een succesvol en gezond bedrijf in een uitdagende markt. Deze solide situatie is bereikt door  een hoge mate van klanttevredenheid en verantwoorde, innovatieve investeringen. We hechten aan persoonlijke groei en ontwikkeling, en zullen met kandidaten het ontwikkelingsplan uitstippelen.

Klik hier voor het overzicht van onze vacatures