Mysolution PSA

Oplossing voor de zakelijke dienstverlening

Download de brochure
Mysolution PSA software is speciaal voor zakelijke dienstverleners die op projectbasis professionals inzetten bij hun klanten. Het is een integrale oplossing voor selectie en matching, planning, urenregistratie, facturatie, contractbeheer en projectadministratie.

Mysolution Planning

Mysolution heeft de planningsmodule in de afgelopen twee jaar volledig opnieuw ontwikkeld in een sterke grafische user interface. Het unieke van deze planningsmodule is de integrale gedachte. Professionals kunnen voor een bepaalde periode vooruit ingepland worden op een of meerdere projecten. Indien hiervoor geautoriseerd kunnen zij dit ook zelf doen.

Mysolution Portal/App

Uren registreren wanneer het jouw uitkomt. “Anywhere, anytime on any device”. Uiteraard volledig geïntegreerd met de Backoffice en Frontoffice van Mysolution, zodat de factuur generatie automatisch gestart wordt. Beschikbaarheid, inzicht in vakantiedagen en registratie van uren, onkosten en verzuim kunnen in de portal bekeken en eventueel gewijzigd worden.

Microsoft Power BI

Verhoog de bedrijfswaarde door consistente en inzichtelijke besluitvorming te bieden in uw gehele organisatie met een krachtige, veilige en beheerde oplossing voor BI-analytics. U kunt bedrijfs- en clouddata naadloos integreren. Breid uw investeringen in data uit en verhoog de productiviteit door het maken van analytische modellen die kunnen worden gebruikt voor interactieve gegevensanalyse, rapporten en gegevensvisualisatie. Microsoft Power BI is volledig integreerbaar in de Mysolution software.

Projectadministratie

Van verkoopkans tot project, van urenregistratie tot financiële afhandeling, de hele levenscyclus van een project inzichtelijk en beheersbaar binnen één integrale omgeving. Voortgang, Estimate to Complete (ETC) en projectresultaat, altijd up-to-date helder in beeld. Dat is hoe Mysolution PSA uw projectadministratie efficiënter maakt.
BMC over Mysolution PSA
"BMC realiseert digitale transformatie met Mysolution PSA"
ProbleemIn de afgelopen 10 jaar was er veel maatwerk ontwikkeld voor BMC. De snelheid waarmee de digitale transformatie plaatsvindt is groot en daarmee wordt een maatwerksysteem onbetaalbaar
OplossingEen standaard oplossing waarbij zowel de frontoffice als de backoffice integraal onderdeel zijn van de digitale transformatie wordt nu gerealiseerd met Mysolution PSA voor zowel de advies- als detacheringsactiviteiten van BMC.