Mysolution PRO

Innovatie voor detacheerders

Download de brochure
Mysolution PRO is ontwikkeld voor professionals in de detacheringsbusiness. Een integrale oplossing voor uw werving & selectie, calculatie, planning, urenregistratie en facturatie, eventueel gecombineerd met verloning. Snelheid in het commerciële en administratieve proces is waar wij voor gaan.

Rolgebaseerd werken

Mysolution PRO is ontwikkeld op basis van de rolgebaseerde user interface van Microsoft Dynamics NAV. Deze software is uitermate gebruiksvriendelijk en sluit aan bij de technologie en interface die u mogelijk al gebruikt voor Microsoft Office. Individuele gebruikers zien enkel de functies die passen bij hun rol binnen de organisatie. Medewerkers vinden sneller hun weg en zijn productiever binnen uw organisatie.

Workflow Engine

Mysolution richt zich al geruime tijd op het ondersteunen van grote en middelgrote bedrijven in de zakelijke en personele dienstverlening. Een sterk onderdeel van onze aanpak is de Workflow Engine. Deze software maakt het mogelijk om bedrijfsspecifieke processen in te richten en tevens de automatiseringsvraag tot op het laatste detailniveau in te vullen. Optimaliseer uw processen met onze Workflow Engine.

Mysolution Matching

Mysolution heeft de matching technologie bijzonder ver door ontwikkeld in de laatste jaren. Uniek is dat wij 'stand-alone' kunnen matchen of kunnen plannen inclusief matchen. De plannings- en matchingsmodule zijn naadloos geïntegreerd. Mysolution Matching maakt gebruik van het 'in-memory' matching principe. Hierdoor wordt de snelheid van de match bepaald door het interne geheugen van de server. In-memory matching omdat het ook bij 400.000 C.V.'s snel moet.

Mysolution Portal/App

Met de Mysolution Portal ondersteunt u kandidaten, uitzendkrachten en klanten volledig in het proces van werving en selectie, contracten sluiten, declareren en payrolling. Uren registreren: “anywhere, anytime on any device.” Loonstroken en jaaropgaven bekijken? Inzicht in vakantiedagen of andere reserveringen? Gewoon, simpel via de Mysolution App. Uiteraard volledig geïntegreerd met de Backoffice en Frontoffice van Mysolution. De Mysolution App is er voor uw gemak, werkt op alle platforms en biedt een apparaat-specifieke layout.
Brunel over Mysolution PRO
"Brunel verovert Europa met Mysolution"
ProbleemVanaf 2016 werkt Brunel in heel Europa met Mysolution PRO. Brunel gebruikt deze applicatie dan in vrijwel alle sectoren waar deze wereldwijde detacheerder van hoger opgeleid personeel actief is. Volgens Stefan de Boer, Global IT Manager, heeft Mysolution bovenop Microsoft Dynamics NAV een goede standaard gebouwd voor de backoffice.
OplossingDe Mysolution PRO oplossing wordt bij Brunel zeer actief gecombineerd met de Portal voor de professionals. Naast het registeren van uren wordt deze portal ingezet voor de volledige communicatie tussen Brunel en de professionals. Een zeer efficiënte manier van communicatie.