Mysolution FLEX

De toekomst voor flexibele arbeid

Download de brochure
Een integrale eenheid van front,-mid- en backoffice, planning en financiële administratie. Dat is uniek in de uitzendbranche. Wij gaan graag nog een stap verder: belangrijke taken en documenten inzichtelijk op smartphone en tablet. Wij zijn klaar voor de toekomst. U ook?

Rolgebaseerd Werken

Microsoft Dynamics NAV biedt een intuïtieve user interface genaamd de RoleTailored Client, die ontwikkelaars, beheerders en super gebruikers kunnen aanpassen. Voor elke rol binnen een organisatie wordt een aanpasbaar Role Center gecreëerd dat belangrijke informatie weergeeft die nodig is voor de betrokken werknemers en hun dagelijkse taken makkelijker maakt.

Mysolution Portal/App

Met de Mysolution Portal ondersteunt u kandidaten, uitzendkrachten en klanten volledig in het proces van werving en selectie, contracten sluiten, declareren en payrolling. Uren registreren: “anywhere, anytime on any device.” Loonstroken en jaaropgaven bekijken? Inzicht in vakantiedagen of andere reserveringen? Gewoon, simpel via de Mysolution App. Uiteraard volledig geïntegreerd met de Backoffice en Frontoffice van Mysolution. De Mysolution App is er voor uw gemak, werkt op alle platforms en biedt een apparaat-specifieke layout.

Mysolution Planning

Planning maakt integraal gebruik van gegevens in de Mysolution FLEX applicatie, en wordt weergegeven in een sterk grafische userinterface. Plannen kan enerzijds per maand, per week of per dag(deel) en anderzijds per project of deelactiviteit. Met behulp van de Mysolution Planning module kunnen flexwerkers hun beschikbaarheid gedetailleerd aangeven.

Mysolution Matching

Mysolution heeft de matching technologie bijzonder ver door ontwikkeld in de laatste jaren. Uniek is dat wij 'stand-alone' kunnen matchen of kunnen plannen inclusief matchen. De plannings- en matchingsmodule zijn naadloos geïntegreerd. Mysolution Matching maakt gebruik van het 'in-memory' matching principe. Hierdoor wordt de snelheid van de match bepaald door het interne geheugen van de server. In-memory matching omdat het ook bij 400.000 C.V.'s snel moet.
Susa over Mysolution FLEX
"Susa studenten uitzendbureau integreert met Mysolution FLEX"
ProbleemEen 'best of breed' keuze, waarbij voor elk proces het best presterende product was gekozen leek uiteindelijk niet haalbaar. Het aan elkaar koppelen van vijf verschillende applicaties gaf geen stabiele oplossing voor Susa als eindresultaat.
OplossingHet omarmen van de 'alles in één' gedachte in de oplossing van Mysolution FLEX, waarbij front- en backoffice processen inclusief planning en financiële administratie integraal onderdeel zijn van de totaaloplossing. Resultaat is een zeer efficiënte afhandeling van het commerciële, administratieve en planningsproces.