Microsoft levert met Dynamics NAV moderne bedrijfssoftware met uitgebreide functionaliteit voor de beheersing van bedrijfsprocessen. Mysolution voegt functies toe die waarde toevoegen voor intermediairs in de flexbranche, detacheringen zakelijke dienstverlening.
Moderne technologie
Mysolution heeft een functioneel rijke applicatie gebouwd in Microsoft Dynamics NAV voor flexibele arbeid en zakelijke dienstverlening. Microsoft Dynamics NAV is een standaard bedrijfsapplicatie van Microsoft waar wereldwijd
meer dan 12 miljoen gebruikers dagelijks mee werken. De eenvoudige samenwerking met Microsoft Office, business Intelligence producten en communicatie tools zetten een stabiele basis voor door ontwikkeling in onze doelmarkten.
Microsoft en Mysolution
Microsoft heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties. Deze ervaring vertaalt zich in de nieuwste technologische ontwikkelingen en integraties.
Microsoft loopt voorop, Mysolution en haar klanten profiteren hiervan. Al de technologie krijgen wij van Microsoft aangeleverd. Onze klanten hebben dus nooit zorgen over het technologievraagstuk.
Gebruikersvriendelijkheid
Microsoft ontwikkelt productiviteitsverhogende en gebruikersvriendelijke software. Vrijwel geen bedrijf kan om de algemeen geaccepteerde software van Microsoft heen en vrijwel iedereen weet hoe om te gaan met de software van Microsoft.
Deze gebruikersvriendelijkheid bevindt zich ook in de producten van Microsoft Dynamics waardoor uw medewerkers op voorhand al ‘thuis zijn’ in de software en het rendement wordt verhoogd.
Innovatie
Jaarlijks investeert Microsoft meer dan 9 miljard dollar in Research & Development. Deze investering komt ten goede aan de producten van Microsoft. Onze klanten profiteren van deze innovaties.
Microsoft Dynamics NAV is innovatieve bedrijfssoftware van Microsoft met uitgebreide functionaliteit voor de beheersing van uw front- mid- en backoffice door de aanvullingen van Mysolution.