Unique breidt dienstverlening uit

28-11-2013

Unique gaat haar dienstverlening uitbreiden. Het bedrijf gaat zich niet langer profileren als traditioneel uitzendbureau, maar wordt nu 'een echte full service HR-dienstverlener'.
Met de verschuiving van de dienstverlening, die volgens Unique nodig is vanwege de veranderende uitzendmarkt waarin innovatie en vernieuwing steeds belangrijker zijn, introduceert Unique een dienst die HR-professionals en ondernemers gaat helpen met HR-vraagstukken: Unique HROffice.

 

Daarnaast introduceert Unique een inspiratieplatform speciaal voor ondernemers, genaamd PeopleBusiness.

Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: 'De wereld om ons heen verandert en wij veranderen mee. Wij zien ondernemers als de groeimotor van de economie en daarom willen wij hen ondersteunen. Hun omgeving is aan het ontwikkelen en zij verwachten meer van dienstverleners, zoals uitzendorganisaties.'MMet de verschuiving van de dienstverlening, die volgens Unique nodig is vanwege de veranderende uitzendmarkt waarin innovatie en vernieuwing steeds belangrijker zijn, introduceert Unique een dienst die HR-professionals en ondernemers gaat helpen met HR-vraagstukken: Unique HROffice.Met de verschuiving van de dienstverlening, die volgens Unique nodig is vanwege de veranderende uitzendmarkt waarin innovatie en vernieuwing steeds belangrijker zijn, introduceert Unique een dienst die HR-professionals en ondernemers gaat helpen met HR-vraagstukken: Unique HROffice.Met de verschuiving van de dienstverlening, die volgens Unique nodig is vanwege de veranderende uitzendmarkt waarin innovatie en vernieuwing steeds belangrijker zijn, introduceert Unique een dienst die HR-professionals en ondernemers gaat helpen met HR-vraagstukken: Unique HROffice.M

 
Daarnaast introduceert Unique een inspiratieplatform speciaal voor ondernemers, genaamd PeopleBusiness.

Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: 'De wereld om ons heen verandert en wij veranderen mee. Wij zien ondernemers als de groeimotor van de economie en daarom willen wij hen ondersteunen. Hun omgeving is aan het ontwikkelen en zij verwachten meer van dienstverleners, zoals uitzendorganiMet de verschuiving van de dienstverlening, die volgens Unique nodig is vanwege de veranderende uitzendmarkt waarin innovatie en vernieuwing steeds belangrijker zijn, introduceert Unique een dienst die HR-professionals en ondernemers gaat helpen met HR-vraagstukken: Unique HROffice.

Daarnaast introduceert Unique een inspiratieplatform speciaal voor ondernemers, genaamd PeopleBusiness.

Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: 'De wereld om ons heen verandert en wij veranderen mee. Wij zien ondernemers als de groeimotor van de economie en daarom willen wij hen ondersteunen. Hun omgeving is aan het ontwikkelen en zij verwachten meer van dienstverleners, zoals uitzendorganisaties.et de verschuiving van de dienstverlening, die volgens Unique nodig is vanwege de veranderende uitzendmarkt waarin innovatie en vernieuwing steeds belangrijker zijn, introduceert Unique een dienst die HR-professionals en ondernemers gaat helpen met HR-vraagstukken: Unique HROffice.

Daarnaast introduceert Unique een inspiratieplatform speciaal voor ondernemers, genaamd PeopleBusiness.

Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: 'De wereld om ons heen verandert en wij veranderen mee. Wij zien ondernemers als de groeimotor van de economie en daarom willen wij hen ondersteunen. Hun omgeving is aan het ontwikkelen en zij verwachten meer van dienstverleners, zoals uitzendorganisaties.'et de verschuiving van de dienstverlening, die volgens Unique nodig is vanwege de veranderende uitzendmarkt waarin innovatie en vernieuwing steeds belangrijker zijn, introduceert Unique een dienst die HR-professionals en ondernemers gaat helpen met HR-vraagstukken: Unique HROffice.

Daarnaast introduceert Unique een inspiratieplatform speciaal voor ondernemers, genaamd PeopleBusiness.

Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: 'De wereld om ons heen verandert en wij veranderen mee. Wij zien ondernemers als de groeimotor van de economie en daarom willen wij hen ondersteunen. Hun omgeving is aan het ontwikkelen en zij verwachten meer van dienstverleners, zoals uitzendorganisaties.'