SD Worx boekt omzetgroei

13-6-2016
In 2015 groeide de omzet van SD Worx van 262 miljoen euro naar 284 miljoen euro.
 
Een stijging van 7,53% op groepsniveau. Dat blijkt uit de jaarresultaten voor 2015 die de HR-dienstenverlener heeft bekendgemaakt.

De nettowinst steeg van 27 miljoen euro in 2014 naar 38 miljoen euro in 2015.
 
Joint venture
In april 2015 bundelden SD Worx en softwarespecialist CTB Personele Systemen in Nederland hun krachten in een joint venture, om gezamenlijk de markt te benaderen onder de naam SD Worx. SD Worx verstevigde zo zijn positie als full-service aanbieder van payroll en HR in Nederland en daarbuiten.
 
Ceridian
In augustus verwelkomde SD Worx Ceridian, de op twee na grootste HR-speler in de Verenigde Staten, in de Payroll Services Alliance. Dit partnership opent de weg naar de Noord-Amerikaanse markt en ondersteunt het Dayforce-platform, het Human Capital Management-systeem van Ceridian.
 
fidelis HR
En de internationalisering houdt ook dit jaar aan: in maart 2016 nam SD Worx nog de Duitse HR-dienstverlener fidelis HR over. Daarmee werd SD Worx de tweede grootste payroll provider in Duitsland.
 
SD Worx telt 2.700 medewerkers en is actief in Europa, Amerika en Canada. Het hoofdkantoor is gevestigd in Belgiƫ, de Nederlandse vestiging bevindt zich in Breda.

Bron: Flexmarkt.nl