NAV Techdays 2017

7-12-2017
16 en 17 november waren de NAV Techdays in de Kinepolis in Antwerpen. Onze development collega's Peter en Stefan waren van de partij. Zij maakten een leuke sfeerimpressie.
 

 

"Na een kort tripje vanuit ons hotel aan de zuidkant van Antwerpen kwamen we aan in de Kinepolis, een grote bioscoop vrijwel in de haven van Antwerpen. De dag begon met een Keynote van  de heren van het Development Center in Kopenhagen. Hier werd alvast ingezoomd op de grote veranderingen die er aan zitten te komen voor Dynamics NAV. Gelijk werd al duidelijk dat belangrijkste thema dit jaar het vernieuwde ontwikkelplatform voor NAV zou gaan zijn.
Vanaf de nieuwe versie, die 1 december j.l. uit is gekomen kunnen we gaan werken met Visual Studio Code. Vrijwel alle kennissessies werden dan ook meteen met ondersteuning van VS Code gepresenteerd. Een enorme vooruitgang qua gebruikersvriendelijkheid en mogelijkheden voor de ontwikkelaar.
 
Ons bezoek aan de kennissessie Automatisch testen van Luc van Vugt liet zien dat wij bij MySolution al aardig voorlopen op dit gebied ten op zichtte van menig ander bedrijf.
Na het bijwonen van kennissessies over Azure Functions en C/AL Coding voor Performance werd het tijd voor het walking diner.
Erg leuk weer wat bekenden uit de NAV wereld te zien, nieuwe idee├źn te vergaren, kennis te maken met alle nieuwe mogelijkheden die er aan zitten te komen in NAV2018 en te genieten van het lekkere eten en Belgisch bier."
Het filmpje geeft een korte impressie van het bezoek aan het evenement.