Mysolution 7, The next stapp in staffing software

25-9-2013
Op de klantendag van Mysolution is de volledig nieuwe versie van de Mysolution FLEX en Mysolution PRO software gepresenteerd, inclusief Mysolution Planning en Mysolution App.
 
Met 72 aanwezige personen was er een fantastische opkomst naar de klantendag van Mysolution. Er was dan ook echt wat nieuws te vernemen. Na een enthousiast start met een korte film over de ongelofelijke inspanning die mensen leveren bij de Volvo Ocean Race, werd de aftrap gegeven voor de klantendag 2013. Uiteraard werd de vergelijking gemaakt naar de ontwikkeling van software, waarbij teamspirit en doorzettingsvermogen van groot belang zijn.

Mysolution 7 gaat uit van rolgebaseerde software. Dit betekent zoveel als finegetuned naar de eindgebruiker. Alleen functies in beeld die een gebruiker, op basis van zijn rol in de organisatie nodig heeft. Mysolution Planning voor integraal plannen met "state of the art" user interface van Mysolution. Volledig nieuwe ontwikkelde planningsapplicatie werkt bijzonder gebruiksvriendelijk en efficient door maximale integratie. Mysolution App voor uren en/of declaraties registreren wanneer het jouw uitkomt. Anyplace, anywhere, anytime on any device. Loonstroken en jaaropgaven bekijken? Gewoon, simpel via de Mysolution App. Uiteraard volledig geintegreerd met de backoffice en Frontoffice van Mysolution FLEX en Mysolution PRO. De Mysolution App is er voor jouw gemak, werkt op iOS (Apple), Android en Windows telefoons en tablets.