Goodmorning verzorgt payroll-dienstverlening LTO Seizoenarbeid

25-1-2014
Per januari 2014 zal Goodmorning de payroll-dienstverlening gaan uitvoeren voor LTO Seizoenarbeid. Dit zal gebeuren in de agrarische sector onder de naam LTO Seizoenarbeid Payrolling.
 
Het uitzenden, detacheren en payrollen van de medewerkers in andere branches blijft onveranderd onder de naam Goodmorning. Landelijk werken er dagelijks 1500 Goodmorning-medewerkers voor de technische, logistieke, industriƫle en voedingsmiddelensector.

Payrolldienstverlening
Concreet zal de samenwerking bestaan uit het verlenen van de payrolldienstverlening door Goodmorning aan leden en klanten van LTO Seizoenarbeid. John van der List, directeur van Goodmorning, is zeer verheugd over de samenwerking met LTO Seizoenarbeid: 'Dat deze landelijke branche-organisatie voor de land- en tuinbouwsector voor Goodmorning heeft gekozen, geeft blijk van het vertrouwen dat LTO in ons heeft.' LTO Seizoenarbeid, onderdeel van de Land- en Tuinbouw Organisatie, de ondernemers- en werkgeversorganisatie voor agrarische sectoren, behartigt de belangen van circa  50.000 agrarische ondernemers.

Roemeense uitzendkrachten
Goodmorning meldt in haar nieuwsbrief van januari dat zij met ingang van januari Roemeense medewerkers werft en op dit moment al een goede selectie in de database heeft. Voornamelijk richt Goodmorning zich op jongere medewerkers vanaf 19 jaar, zodat wij onze klant van een gunstig tarief kunnen voorzien.

SNF-keurmerk
Afgelopen maand heeft Goodmorning ook het keurmerk van Stichting Normering Flexwonen (SNF) ontvangen. Dit keurmerk geeft aan del onze huisvesting voor arbeidsmigranten aan alle gestelde normen voldoet omtrent leefruimte, brandveiligheid, administratie en beheer, hygiƫne.

Bron: Flexmarkt.nl