DPA Group neemt adviesbureau Fagro over

22-8-2014
Detacheerder DPA Group heeft aangekondigd het adviesbureau Fagro over te nemen. Het overnamebedrag bestaat uit 9 miljoen euro en een earn-out regeling. De overname past in de strategie van DPA, die zich richt op het versterken van de activiteiten in nichemarkten.
 
Fagro is een adviesbureau voor finance & control specialisten, met 168 medewerkers in vaste dienst. Het bureau had in 2013 een winstgevende omzet van 20 miljoen, en draagt in 2014 naar verwachting direct bij aan de winst per aandeel van DPA.
 
CEO van DPA Eric Winter: “Strategisch en commercieel is dit in alle opzichten een uitstekende match.” Ook Fagro-directeur Jos Paffen is positief, en heeft vertrouwen in de gezamenlijke toekomst. “In DPA hebben we een sterke en ervaren partner gevonden. DPA verzorgt via haar business units een breed dienstenpakket, wat onze uitgangspositie voor langetermijncontracten versterkt.” Ook zegt Paffen het belangrijk te vinden dat de medewerkers en de Fagro Academy zich binnen DPA verder kunnen ontwikkelen. 

Bron: M&C