Brunel heeft de wind in de zeilen met Mysolution PRO

3-11-2014
Brunel Nederland en België hebben het huidige bedrijfsinformatiesysteem vervangen door Mysolution PRO en heeft daarmee de structuur klaar gezet voor verdere groei van de organisatie. Recent is gestart met de implementatie bij Brunel Duitsland en Brunel Oostenrijk.
 
"Brunel heeft, ondanks de uitdagende markt, het afgelopen jaar geïnvesteerd in belangrijke nieuwe ICT systemen. Hiermee kunnen wij het komende jaar nog efficienter en met meer slagkracht opereren", aldus Jeroen Ekkel, COO van Brunel Europe.

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Brunel brengt interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Het afgelopen jaar is bij Brunel Nederland en Brunel België de integrale oplossing voor dienstverlening, Mysolution PRO, gebaseerd op Microsoft Dynamics, geïmplementeerd. De implementatie past in de bredere IT strategie van het bedrijf, die gericht is op innovatie en optimalisatie van de business ondersteunende processen.

Doelstelling van dit project was dus de wind nog meer in de zeilen te krijgen door een hoger niveau van dienstverlening naar de medewerkers en klanten van Brunel. Dat is gelukt en wordt nu verder uitgerold naar Duitsland en Oostenrijk.

Bron: Mysolution en Brunel