Nieuws

Mysolution is dit jaar opnieuw aanwezig bij het event Microsoft Inspire van 15 t/m 19 juli in Las Vegas, Nevada. Microsoft Inspire is het evenement waar partners, Microsoft-personeel en industrie-experts van over de hele wereld samenkomen voor een week lang netwerken en leren.

Bij Microsoft Inspire wordt gesproken over manieren om de digitale transformatie van klanten te versnellen. Vorig jaar kwamen ruim 18.000 mensen, inclusief 3 Mysolution collega's, naar het event in Washington D.C.. Mysolution is al jaren Microsoft Gold Certified Partner waarbij Microsoft Dynamics NAV de expertise is.

Datum Microsoft Inspire 2018
15 t/m 19 juli
 
Locatie
Las Vegas, Nevada
 
Meer informatie en/of inschrijven
Klik hier


21 maart 2018 vond in de Amsterdam Arena het Microsoft Business Forward Event plaats. Hier presenteert Microsoft nieuwe releases van de Microsoft Business Applications. Op de agenda stond ook het nieuwe platform ‘Microsoft Dynamics 365 Business Central’ welke op 2 april wordt gereleased. Dit platform biedt de functionaliteiten van Dynamics NAV als een Software as a Service oplossing. 

NAV Techdays 2017 | 07-12-2017
16 en 17 november waren de NAV Techdays in de Kinepolis in Antwerpen. Onze development collega's Peter en Stefan waren van de partij. Zij maakten een leuke sfeerimpressie.
Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Bekijk de video en krijg een goede impressie van onze klantendag. Informatief en gezellig. Bent u er de volgende keer ook bij?
Klantcase: Pharmalead | 26-10-2017
Pharmalead is gespecialiseerd in het detacheren van apothekers en apothekersassistenten. Bekijk de infographic om te zien welke uitdaging Mysolution en Pharmalead samen zijn aangegaan. 
Axell Employment werft en bemiddelt logistieke krachten uit Oost-Europa. In deze infographic is weergegeven welke uitdagingen Axell en Mysolution samen zijn aangegaan. 
Klant aan het woord: TPS | 30-06-2017
TPS aan het woord over de software van en samenwerking met Mysolution. TPS maakt gebruikt van Mysolution PRO in de cloud. 

Gisteren verscheen een nieuwe uitgave van het handboek Ondernemen in Flex, sinds 2010 het standaardwerk voor ondernemers, management en dienstverleners in de flexbranche. Het boek wordt dit jaar voor de zesde maal uitgegeven door adviesorganisatie Professionals in Flex.
Weergave resultaten 1-10 (van 351)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|