Nieuws

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Bekijk de video en krijg een goede impressie van onze klantendag. Informatief en gezellig. Bent u er de volgende keer ook bij?
Klantcase: Pharmalead | 26-10-2017
Pharmalead is gespecialiseerd in het detacheren van apothekers en apothekersassistenten. Bekijk de infographic om te zien welke uitdaging Mysolution en Pharmalead samen zijn aangegaan. 
Axell Employment werft en bemiddelt logistieke krachten uit Oost-Europa. In deze infographic is weergegeven welke uitdagingen Axell en Mysolution samen zijn aangegaan. 
Klant aan het woord: TPS | 30-06-2017
TPS aan het woord over de software van en samenwerking met Mysolution. TPS maakt gebruikt van Mysolution PRO in de cloud. 

Gisteren verscheen een nieuwe uitgave van het handboek Ondernemen in Flex, sinds 2010 het standaardwerk voor ondernemers, management en dienstverleners in de flexbranche. Het boek wordt dit jaar voor de zesde maal uitgegeven door adviesorganisatie Professionals in Flex.
9 september 2017 zal team Mysolution fietsend en (hard)lopend de Galibier op gaan voor onderdak voor gezinnen in Bangladesh. Met een gemiddeld stijgingspercentage van 6,6% is dit zeker geen makkelijker tocht.
Een uitzendbureau gevestigd in de provincie Utrecht heeft een boete gekregen van de Inspectie SZW van € 578.000. 
Op 9 maart zijn de onderhandelingen over een nieuwe CAO voor Uitzendkrachten gestart.

De smartphone is hard op weg het nummer één device voor sollicitaties te worden. Het aantal mobiele sollicitaties is in 2016 gestegen met 150%.

Bijna de helft van de Nederlanders vindt het onderwerp ‘arbeidsmarkt’ een belangrijk thema bij verkiezingen.
Weergave resultaten 1-10 (van 346)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|