Detachering & Recruitment

Mysolution voor werving & selectie en detacheren

Het werven, selecteren en flexibel inzetten van personeel in de breedste zin van het woord, daar gaat het om bij detacheringsbureaus. En daarna ook de volledige urenregistratie, facturatie en verloning afhandelen in één en het zelfde systeem. Is dat mogelijk? Mysolution PRO is de detacheringssoftware van Mysolution voor werving & selectie en detacheren. Er is een grote verscheidenheid aan detacheringsvarianten, zoals project-detachering, detachering met overname (deta-vast), en freelancers/zzp-ers. Soms richt een organisatie zich maar op één tak binnen de detachering, soms wil een organisatie juist al deze vormen door elkaar heen kunnen gebruiken en de verschillende ‘flows’ goed kunnen volgen binnen de organisatie. In alle gevallen kan de detacheringssoftware van Mysolution u helpen.

Contractbeheer, uren (telefoon), facturatie en evt. verloning.

Het internet was leidend in de ontwikkeling van Werving & Selectie-oplossingen, dus onze ‘ kandidatenportal’, ’vacatureportal’ en ‘klantenportal’ communiceren op basis van ‘webservices’ met uw eigen website en/of “content managementsysteem”. Deze ontwikkelingen hebben wij het afgelopen jaar doorgetrokken naar de mobiele telefoon. De eerste stap is het registeren en accorderen van uren via de mobiele telefoon (iphone/ipad, android toestellen en windows phone). Het komende jaar worden alle functies omgezet naar de mobiele telefoon.

Uiteraard bent u vrij in het definiëren van uw eigen ‘workflows’ voor Werving & Selectie en zijn alle agenda-items, taken, contacthistorie en relatiegegevens direct beschikbaar in het CRM-systeem en in Microsoft Outlook. Vanuit één detacheringssoftware systeem werven, selecteren, matchen, plaatsingscontracten genereren, uren registreren, factureren en eventueel verlonen. Uiteraard volledig integraal binnen de financiële modules van Microsoft Dynamics die onderdeel uitmaken van de totaaloplossing Mysolution PRO. De Mysolution PRO detacheringssoftware heeft in de markt een unieke propositie omdat de front-, mid- en back-office volledig met elkaar geïntegreerd zijn. Minder foutkansen en meer productiviteit voor uw medewerkers.

Mysolution PRO, sterk in commerciële en backoffice rapportages

Mysolution heeft de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van specifieke rapportages. Naast standaard overzichten kunnen “multidimensionale kubussen” worden ingezet om alle details op het gebied van web inschrijvingen, reacties, aannames, afwijzingen, contracten, inzet, marge, bezettingen, etc. worden gerapporteerd.

Voordelen Mysolution detacheringssoftware
• Een geïntegreerde totaaloplossing voor front, -mid, en backoffice.
• Elimineert dubbele of driedubbele invoer van gegevens
• Flexibel in te richten op uw eigen proces door Workflow engine
• Standaard geïntegreerd met Microsoft Word, Excel en Outlook (incl. mobiele telefoon)
• Alle managementinformatie direct voorhanden met behulp van Business Intelligence tools.