Consultancy

Mysolution voor consultancybureaus

De wereld om ons heen is sterk aan het veranderen en de arbeidsmarkt verandert in een snel tempo mee. Wat nu nog “het nieuwe werken” wordt genoemd is binnen enkele jaren de standaard, zeker voor kennisintensieve organisaties in de zakelijke dienstverlening zoals consultancy bureaus. We gaan van werk óf privé naar werk én privé. Sociale media versterken en ondersteunen deze cultuuromslag. De wereld om ons heen stelt nieuwe en hogere eisen aan de ondersteunende software. Deze software moet flexibel zijn en aansluiten bij uw bedrijfsprocessen, processen die continue aan verandering onderhevig zijn. Mysolution PRO biedt u een integrale oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV inclusief moderne technologie en een optimale integratie met Outlook (Exchange), Word en Excel. Kenniswerkers beheren hun (potentiële) klanten, hebben inzicht in projecten en capaciteit, kunnen matchen en plannen, delen documenten en kennis, boeken uren en onkosten en beheren hun eigen gegevens als loonstroken, reserveringen en verzuim.

Klanten, van verkoopkans tot project

Mysolution biedt functies voor acquisitie en relatiebeheer. Realtime informatie over prospects en klanten. Uw salesteam kan kansen vastleggen en opvolgen op een  gestructureerde manier. Met gerichte marketingcampagnes ingedeeld naar segmenten creëert u gewenste opportunities. Deze opportunities zijn direct om te zetten naar een
project. U krijgt direct inzicht in welke klanten het meest winstgevend zijn voor uw organisatie.

Kenniswerkers, mensen met ambities

Het actief sturen, coachen en trainen is een belangrijk onderdeel bij de inzet van uw medewerkers als kenniswerkers. Het efficiënt (laten) registreren van uw sollicitanten en professionals wordt steeds belangrijker. Met Mysolution PRO is elke interactie (mail, SMS, taak en telefoongesprek) automatisch gekoppeld aan het digitale dossier van uw sollicitant en/of kenniswerker. De Mysolution PRO Portal geeft uw kenniswerkers de mogelijkheid om hun gegevens zelf up-to-date te houden. Te denken valt aan: uren en onkosten registreren, verzuim melden en inzicht in reserveringen en potentiële opdrachten. Met gerichte HRM functies kunt u de ontwikkeling van uw medewerkers monitoren en op basis van werkervaring, skills en opleiding de juiste kenniswerker op het juiste project matchen.

Het nieuwe werken voor de nieuwe generatie consultancybureaus

Mysolution PRO is de oplossing voor organisaties die werken met de nieuwe generatie kenniswerkers. Aansturen op basis van resultaat in plaats van aanwezigheid. Mensen meer zelfstandigheid geven waardoor er meer werkplezier is en er betere resultaten zijn. Uw organisatie wordt aantrekkelijker gevonden door de nieuwe generatie kenniswerkers en kosten worden bespaard door minder kantoorruimte en reistijd.
Microsoft Nederland werkt al enkele jaren volgens het nieuwe werken. Hierbij enkele cijfers:
• 30% minder e-mail verkeer
• 6% minder woon-werkverkeer
• 28 minuten meer productiviteit per persoon per dag
• 23% procent betere bereikbaarheid
• € 1.100.000,00 minder IT-beheerkosten
• Kantoorruimte per persoon van 19 naar 11 vierkante meter
• 10% minder vliegtickets

In het Nieuwe Werken staat de visie centraal dat wie op basis van vertrouwen leiding geeft, dit van zijn medewerkers terugkrijgt. Uw kenniswerkers bepalen dan ook zelf waar en wanneer zij werken. Er wordt gestuurd op output in plaats van op aanwezigheid. Moderne technologie voor samenwerken en communiceren is hierin een hulpmiddel. Mysolution kan u ondersteunen met software en diensten gebaseerd op moderne technologie. Mysolution PRO, aan u de keus.