Nieuws

9 september 2017 zal team Mysolution fietsend en (hard)lopend de Galibier op gaan voor onderdak voor gezinnen in Bangladesh. Met een gemiddeld stijgingspercentage van 6,6% is dit zeker geen makkelijker tocht.
Een uitzendbureau gevestigd in de provincie Utrecht heeft een boete gekregen van de Inspectie SZW van € 578.000. 
Op 9 maart zijn de onderhandelingen over een nieuwe CAO voor Uitzendkrachten gestart.

De smartphone is hard op weg het nummer één device voor sollicitaties te worden. Het aantal mobiele sollicitaties is in 2016 gestegen met 150%.

Bijna de helft van de Nederlanders vindt het onderwerp ‘arbeidsmarkt’ een belangrijk thema bij verkiezingen.
De werkloosheid onder de Nederlandse jeugd is voor het eerst sinds 2011 onder de 10 procent uitgekomen, blijkt uit de laatste cijfers van het CBS.
Opdrachtgevers worden onzekerder over het inhuren van zzp’ers en vragen hen vaker hun werk te doen in een payroll- of uitzendconstructie.

Facebook is bezig om het midden- en kleinbedrijf op een makkelijke manier personeel te laten werven.

In 2016 heeft de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) 1.746 vakdiploma’s uitgereikt. Van alle deelnemers is 69% geslaagd voor het examen.

Het aantal banen is in het vierde kwartaal van 2016 met 53 duizend toegenomen.
Dat is de grootste groei in vijf jaar tijd. Verder steeg het aantal vacatures in het vierde kwartaal met 8 duizend en daalde het aantal werklozen met 29 duizend. Dat meldt CBS op basis van de nieuwste cijfers over de arbeidsmarkt.

Weergave resultaten 1-10 (van 341)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|